Selona: synoniem voor bedrog!

Tureluurster/ oktober 6, 2022/ Geen categorie/ 2 commentaren

Twee weken geleden vond ik het ineens hoognodig de slaapkamer te ‘grotekuisen’, de kleerkast vooral.
Dat is – alle vrouwen kunnen dat beamen – hard  labeur. Alles eruit, alles passen (om te zien of je er niet te plat, te rond of te vaal uitziet). Alles weer erin.
Het resultaat mocht er wezen: een kleerkast uit de boekjes, een kleerkast waar niets aan toe te voegen viel. Dat nam ik me dan ook heilig voor. Niets meer kopen! Genoeg was genoeg.
Nog geen vijf minuten later kreeg ik deze zalige huisjas in het vizier. Facebook-advertentie.  De komende grauwe winter beloofde ineens kleur en warmte. Een verleiding die me zo goed als hersenloos maakte. Ik bestelde en betaalde.
Hebzucht – een Bijbelse zonde.
En ja, beloftes breken (en dan nog aan jezelf) vraagt om straf. 

Die kreeg ik dan ook. Na de bevestigingsmail – met onbruikbaar trackingnummer – werd ik overspoeld door bullshit. Vragen daaromtrent werden beantwoord met nog meer bullshit. Toen ik eindelijk (veel te laat) een kijkje nam op hun facebookpagina vond ik daar een stortvloed van klachten.
Ja, ik was (ben) mijn geld kwijt. Ergens ver weg lachen dubieuze individuen zich een kriek omdat ze alweer zo’n dom wijf hebben gestrikt. 

Dit is dus een waarschuwing. Markeer Selona als SPAM, als ongewenst, als addergebroed.
En… zeg het voort! Het is (denk ik) de enige manier om aan dit soort van praktijken een einde te maken…

Deel dit bericht

  1. Dank je Ingrid, ik zou ook voor die jas gevallen zijn, absoluut

    1. Daar twijfel ik geen seconde aan, en er zijn er nog een paar in mijn ‘kring’ die er zo over denken. Ter info: het is een firma met zetel in Amsterdam…

Reageer hier